Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 75 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 15 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- 700 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 500 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 3-4 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2423 kJ / 579 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1113.3 mg
Alternativní recepty
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz con berberechos
1h
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Caldereta de mejillones
45min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1h 30min
Marmitako
40min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15 min