
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 75 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 15 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- 700 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 500 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 3-4 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 579 kcal / 2423 kJ
- Protein
- 32.9 g
- Tuk
- 30.5 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 1113.3 mg
Alternativní recepty
Bacalao en salsa de tomate
30min
Marmitako para dos
30min
Caldereta de mejillones
45min
Fabes con pulpo
45min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Marmitako
40min
Judías blancas con langostinos y almejas
50min
Alubias con bacalao
30min
Patatas guisadas con gambones
1hod.