Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 75 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 15 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- 700 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 500 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 3-4 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2423 kJ / 579 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 30.5 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1113.3 mg
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Caldereta de mejillones
45 Min
Potaje de vigilia
30 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Marmitako
40 Min
Allipebre de rape
45 Min