Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 300 - 400 g de atún fresco en dados de 2 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1466.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmitako de salmón
1h
Patatas guisadas con calamares
40 min
Arroz de latas
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 godz. 10 min
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Caldereta de mejillones
45 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min