
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 300 - 400 g de atún fresco en dados de 2 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 467 kcal / 1954 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 1466.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá de verduras y pollo
30min
Carrilleras de cerdo con champiñones, alcachofas y cuscús
50min
Fideuá con caballa
30min
Gurullos con calabaza y pimiento
35min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Emblanco de pescado
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Arroz caldoso con especias
40min
Marmitako de salmón
1hod.
Patatas guisadas con calamares
40min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min