![Porrusalda con bacalao Porrusalda con bacalao](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a79232c0-49e6-4e9b-a787-d2c20d85289b/Derivates/c7620b8a-b512-4fa2-8e0a-de37830939f3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
- 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200
g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
nebo 200 g de zanahorias en rodajas de 2 cm - 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 781 kJ / 187 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1911.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de ajo
40 min
Marmitako
40 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Borrajas con gambas
40 min
Patatas a la riojana
40 min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Cardo con almendras
20 min
Porrusalda con calabaza
50 min
Judías verdes con tomate
45 min