
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 300 g de puerro en rodajas de aprox. 1.5 cm
- 300 g de patatas chascadas en trozos de 2 cm
-
200
g de pulpa de calabaza en trozos de 2 cm
nebo 200 g de zanahorias en rodajas de 2 cm - 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 187 kcal / 781 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Sodík
- 1911.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de ajo
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Judías verdes con tomate
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Cardo con almendras
20min
Patatas a la riojana
40min
Pochas a la navarra
40min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako
40min
Caldo gallego exprés
30min
Sopa de pescado donostiarra
1hod.