![Mezcla de harinas sin gluten para repostería Mezcla de harinas sin gluten para repostería](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75D9E1FC-E427-46CC-828F-91B67B94B6C5/Derivates/55BFBA14-E34E-4417-8805-CC2E335BF476.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 9539 kJ / 2282 kcal
- Protein
- 59.65 g
- Sacharidy
- 377.92 g
- Tuk
- 59.07 g
- Vláknina
- 23.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minicakes de yogur (sin gluten)
40p
Pizza tropical sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14h
Piadinas sin gluten
45min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Tortitas sin gluten
40p
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min