
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 399 kcal / 1671 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 10.3 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 5.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harinas de cereales o de legumbres
5min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Preparación de harinas sin gluten
5min
Tortitas sin gluten
40min
Granola sin gluten
1hod. 10min
Masa sablé sin gluten
1hod.
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min
Crêpes sin gluten
45min
Piadinas sin gluten
45min
Pan de brioche sin gluten
2hod. 50min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min