Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 9539 kJ / 2282 kcal
- Protein
- 59.65 g
- Sacharidy
- 377.92 g
- Tuk
- 59.07 g
- Vláknina
- 23.27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pastas de almendra sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza tropical sin gluten
1h
Masa sablé sin gluten
1h
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h