Mezcla de harinas sin gluten para repostería

Mezcla de harinas sin gluten para repostería

4.8 13 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
600 g

Suroviny

  • 100 g de almendras crudas sin piel
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 5.3 mg
Protein 9.7 g
Kalorie 1671 kJ / 399 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 68.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...