Zařízení & příslušenství
Rote Grutze (tysk rødgrød)
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portioner
Suroviny
-
hvidvin (se tip)250 g
-
rom (volitelně)10 g
-
majsmel25 g
-
sukker (se tip)50 g
-
friske bær, blandede600 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
12.3 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
381.7 kJ /
90.8 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oktoberfest
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Crème brûlée
Žádné hodnocení
Portugisisk crème brûlée
25min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Passionsfrugtkage med fersken
Žádné hodnocení
Mascarpone-karamelkage
4hod. 30min.
Chokoladesnitter med puffet hvede
Žádné hodnocení
Vegansk no bake-kiwikage
Žádné hodnocení
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Žádné hodnocení
Fersken i hvidvinssirup
Žádné hodnocení
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Žádné hodnocení