Zařízení & příslušenství
Bernské rösti
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
1100 gramů salátových brambor celých nebo nakrájených na kousky (4 cm x 4 cm), aby se vešly do otvoru ve víku kráječe
-
15 gramů oleje
-
150 gramů kostiček slaniny (viz Tip)
-
60 gramů másla
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8 g
Kalorie
2094 kJ /
500 kcal
Tuk
33 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Pórkovo-sýrový koláč
1hod. 5min.
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min.
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Žádné hodnocení
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min.
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1hod. 30min.
Placky s bylinkovým máslem
35min.
Dutch Baby pancake
25min.
Scones
30min.
Caesar salát s chřestem a jahodami
40min.
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1hod. 35min.
Nadýchané americké palačinky
45min.