Kompatibilní verze
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů divoké rýže
- teplá voda, pro namáčení rýže
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů čerstvých hub, na plátky
- 40 gramů pórku, na plátky
- 30 gramů veganské pomazánky
- 150 gramů vody
- 150 gramů kokosového mléka
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
- petržel, čerstvá pro ozdobení
- ½ limetky, nejlépe bio
- chléb, na plátky, opečený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Alternativní recepty
Thajská tomyum zoodle polévka
45 Min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 Min
Pâté z hub
1h 25 min
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Veganský banánovo-kokosový koláč
1 Std. 20 Min
Veganské brownies s batáty
1 Std.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16 Std. 20 Min
Rajčatový vývar
3 Std. 15 Min
Kaštanový koláč
50min
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 Std. 15 Min
Cibulačka v chlebu
55min