Kompatibilní verze
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů divoké rýže
- teplá voda, pro namáčení rýže
- 30 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 100 gramů čerstvých hub, na plátky
- 40 gramů pórku, na plátky
- 30 gramů veganské pomazánky
- 150 gramů vody
- 150 gramů kokosového mléka
- 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého mletého pepře
- petržel, čerstvá pro ozdobení
- ½ limetky, nejlépe bio
- chléb, na plátky, opečený
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2939.8 kJ / 702.6 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Nasycený tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 626.9 mg
Alternativní recepty
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Krevetová polévka s batáty
45 Min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 Min
Salát pro tvorbu kolagenu
40 Min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 Min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 Std. 30 Min
Křupavé PALEO cereálie (bez lepku)
30 Min
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Květáková kari polévka
45 Min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 Min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35 Min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 Min