
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů hladké špaldové mouky plus navíc na vysypání
- 120 gramů másla studeného, na kousky, plus navíc na vymazání
- 4 vejce
- 10 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
- 350 gramů batátů na kousky
- ½ svazku hladkolisté petržele jen lístky
- 1 cibule napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře plus navíc na dochucení
- 150 gramů crème fraîche
- 50 gramů mléka
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 100 gramů cherry rajčat napůl
- 150 gramů fety na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 487 kcal / 2039 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 697 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Černobílé sušenky
2 Std.
Veggie „Burritos“
20 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 Min
Jahodové tiramisu
2 Std. 30 Min
Scones
30 Min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 Min
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40 Min
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8 Std. 10 Min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 Min
Pikantní kořeněná granola
1 Std. 35 Min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 Std. 35 Min
Citrónový japonský cheesecake
1 Std. 45 Min