Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů hladké špaldové mouky, plus navíc na vysypání
- 120 gramů másla, studeného, na kousky, plus navíc na vymazání
- 4 vejce
- 10 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, plus navíc na dochucení
- 350 gramů batátů, na kousky
- ½ svazku hladkolisté petržele, jen lístky
- 1 cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 250 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře, plus navíc na dochucení
- 150 gramů crème fraîche
- 50 gramů mléka
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 100 gramů cherry rajčat, napůl
- 150 gramů fety, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 2039 kJ / 487 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 697 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Tilápie s červeným kari
40 Min
Mexické empanadas plněné hovězím masem
1 godz. 50 min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12 Std.
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Žádné hodnocení
Mojo Amarillo
Žádné hodnocení
Topinamburové chipsy
35 Min
Jarní zeleninový koláč
1 Std. 40 Min
Banana bread s batáty
2h
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 Min
Ovocný talíř s medovo-citrónovým dresinkem (TM6)
Žádné hodnocení
Kari ze špičatého zelí
35 Min