Quiche s batáty a mletým masem

Quiche s batáty a mletým masem

2.0 2 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
8 kusů

Suroviny

  • 250 gramů hladké špaldové mouky plus navíc na vysypání
  • 120 gramů másla studeného, na kousky, plus navíc na vymazání
  • 4 vejce
  • 10 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
  • 350 gramů batátů na kousky
  • ½ svazku hladkolisté petržele jen lístky
  • 1 cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 20 gramů olivového oleje
  • 250 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře plus navíc na dochucení
  • 150 gramů crème fraîche
  • 50 gramů mléka
  • 2 špetky mletého muškátového oříšku
  • 100 gramů cherry rajčat napůl
  • 150 gramů fety na kousky (1 cm)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 697 mg
Protein 17 g
Kalorie 2039 kJ / 487 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...