Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g Öl
- 300 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 200 g weiße Zwiebeln, halbiert
- 650 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¾ TL Paprika edelsüß
- 550 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 300 g Kabanossi, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 150 g rote Paprika, in Würfeln (1,5 cm)
- 1 geh. TL Majoran, getrocknet
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 200 g Crème fraîche zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2522 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 1342 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyros-Paprika-Suppe
30 Min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Spicy Nudelsalat
30 Min
Eintopf von Wintergemüsen
1 Std.
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 Std.
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 Min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Wirsing-Eintopf
40 Min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min