
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g Öl
- 300 g rote Zwiebeln in Spalten
- 200 g weiße Zwiebeln halbiert
- 650 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¾ TL Paprika edelsüß
- 550 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (ca. 2 cm)
- 300 g Kabanossi in Scheiben (ca. 1 cm)
- 150 g rote Paprika in Würfeln (1,5 cm)
- 1 geh. TL Majoran, getrocknet
- 10 g Schnittlauch in feinen Röllchen
- 200 g Crème fraîche zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 603 kcal / 2522 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1342 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1hod.
Chili con Chorizo
30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1hod.
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2hod.
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1hod. 20min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3hod.
Malzbier-Bolognese
2hod.
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Gyros-Paprika-Suppe
30min