Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Eier
- 100 g Wasser und mehr zum Auffüllen
- 700 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 30 g Kapern, abgetropft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 100 g Cornichons, in Stücken (Sud aufgefangen)
- 100 g Milch
- 15 g Gurkenwasser
- 300 g Crème fraîche
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1571 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 267 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1 godz.
Tartine For’Bon (Überbackenes Baguette)
25min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min
Graupen-Eintopf mit Klößchen
35min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Senfeier mit Kartoffeln
1 godz.
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Schmorgurken
30min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min