Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di guanciale a cubetti
- 800 g di trippa precotta, a listarelle (2 cm) (vedere consigli e varianti)
- 80 g di vino bianco
- 350 g di pomodori pelati a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 10 foglioline di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1846.3 kJ / 441.3 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 722.7 mg
Alternativní recepty
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min