
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di guanciale a cubetti
- 800 g di trippa precotta, a listarelle (2 cm) (vedere consigli e varianti)
- 80 g di vino bianco
- 350 g di pomodori pelati a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 10 foglioline di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 441.3 kcal / 1846.3 kJ
- Protein
- 41.2 g
- Tuk
- 28.1 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 722.7 mg
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Trippa in rosso con patate
1hod. 30min
Capriolo alla valdostana
1hod. 45min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in umido
1hod. 10min
Coda alla vaccinara
3hod.
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Fegato alla veneziana
35min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2hod.