
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 250 g de farine de sarrasin
- 150 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le chou frisé
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de chou frisé en lanières (1 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 250 g demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l eau
- 1 c. à soupe de sel
- 150 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 869 kcal / 3623 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 77 g
Alternativní recepty
Croûtes au fromage au four
35min
Risotto alle cinque P
30min
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Tresse au beurre à 6 brins
2hod. 35min
Knöpflis
50min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Spätzlis au fromage
1hod. 10min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Croissants au jambon
35min
Rösti bernois
40min
Tresse bernoise
1hod. 45min