Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Franchipán de chocolate
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de azúcar
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 yema de huevo
- 50 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 77.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de galletas Lotus®
10 Min
Tarta de la abuela
4 godz. 30 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 godz.
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
2h 30min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3j
Sobres de crêpes
1h 30min
Tarta de crema de galletas caramelizadas y fresas
4h 45min
Sorbete de limón con cava
5min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Tarta monstruo de las galletas
2 Std. 45 Min
Roscón Kinder®
10hod. 30min