Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Franchipán de chocolate
- 40 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de azúcar
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 yema de huevo
- 50 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 925 kJ / 221 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 12.4 g
- Sodík
- 77.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Bombones de chocolate vieneses
50min
Turrón de chocolate y pistachos
1h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Parfait de fresa y nata con pistachos y frambuesas
8h 50min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Tronquitos de turrón
1h 40min
Bombas toledanas
2 godz. 15 min
Flanes de parmesano caramelizados
5hod. 25min
Minicakes de chocolate
1 godz. 45 min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min