Zařízení & příslušenství
養心四神湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
2 人份
Suroviny
-
大薏仁 洗淨,瀝乾50 克
-
芡實 洗淨,瀝乾15 克
-
茯苓 洗淨,瀝乾15 克
-
水 適量 (浸泡用)
-
薑 切片15 克
-
當歸 (約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
水1000 克
-
乾燥蓮子 洗淨,瀝乾60 克
-
杏鮑菇 切滾刀塊200 克
-
高粱酒20 克
-
鹽½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
384.8 mg
Protein
9.9 g
Kalorie
1008.9 kJ /
241.1 kcal
Tuk
1.9 g
Vláknina
12.4 g
Nasycený tuk
80 g
Sacharidy
44.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
低GI新煮意
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan