木耳炒豆包

木耳炒豆包

4.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 削皮切絲
    10 克
  • 新鮮黑木耳 洗淨切絲,預先川燙
    20 克
  • 生豆包 切絲
    1 片
  • 高麗菜 洗淨切絲
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 切末,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.91 g
Kalorie 189 kJ / 45 kcal
Tuk 3.105 g
Vláknina 1.005 g
Sacharidy 2.828 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...