Zařízení & příslušenství
木耳炒豆包
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
紅蘿蔔 削皮切絲10 克
-
新鮮黑木耳 洗淨切絲,預先川燙20 克
-
生豆包 切絲1 片
-
高麗菜 洗淨切絲200 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮香菜 切末,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.91 g
Kalorie
189 kJ /
45 kcal
Tuk
3.105 g
Vláknina
1.005 g
Sacharidy
2.828 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
樂活蔬食
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan