Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan
- 500 g Fenchel geviertelt, Strunk entfernt
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Olivenöl
-
30
g Zitronensaft, frisch gepresst
nebo 30 g Obstessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 min
Randensalat
10 Min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 Min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Rüeblisalat
15min
Fruchtglace
5min
Hörnlisalat mit Zucchetti
30 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Thonmousse
5min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10 Min