Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan
- 500 g Fenchel geviertelt, Strunk entfernt
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Prisen Pfeffer, etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Olivenöl
-
30
g Zitronensaft, frisch gepresst
nebo 30 g Obstessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 728 mg
Alternativní recepty
Eier-Tatar
35 min
Erlebniskochen
2h
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Brokkoli Frittatawürfel
1h 10 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Rüeblisalat
15min
Kartoffelstock nature
55 min
Fenchelsalat mit Parmesan
10min
Fruchtglace
5min
Berner Zopf
1h 45 min