Fenchelsalat mit Parmesan

Fenchelsalat mit Parmesan

4.4 34 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan
    100 g
  • Fenchel geviertelt, Strunk entfernt
    500 g
  • Salz etwas mehr zum Abschmecken
    1 TL
  • Pfeffer etwas mehr zum Abschmecken
    4 Prisen
  • Olivenöl
    50 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    30 g
    30 g Obstessig

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 728 mg
Protein 9 g
Kalorie 1014 kJ / 242 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...