Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 220 g de remolacha cocida en trozos
- 100 g de agua
- 500 g de harina de trigo
- 2 huevo
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharadita levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de leche
-
1
cucharada de semillas de nigella
nebo 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 266.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1h 45 min.
Espirales de calabacín con boloñesa
40 Min
Masa de pan básica
1 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Pan de chía y almendras con topping de aguacate
1 Std. 40 Min
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2 Std. 15 Min
Smoothie de frambuesa y mango con cúrcuma
5 Min
Espuma de fresas
5 Min
Limonada
5 Min
Pan al vapor
2h 25min
Bollos de pan de batata
3 Std.
Zanahorias asadas al tomillo (Pelar)
30 Min