Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 220 g de remolacha cocida en trozos
- 100 g de agua
- 500 g de harina de trigo
- 2 huevo
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharadita levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de leche
-
1
cucharada de semillas de nigella
nebo 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1057 kJ / 252 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 266.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Queso cremoso
15h
Masa de pan básica
1h
Limonada
5min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15 min
Milhojas de patatas
1h 30min
Focaccia art
1h 15 min
Pan de chía y almendras con topping de aguacate
1 Std. 40 Min
Rolls de jamón y queso
45 min
Pan de Viena con chorizo
45 min
Espuma de fresas
5min
Cóctel nevado
10min