
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 220 g de remolacha cocida en trozos
- 100 g de agua
- 500 g de harina de trigo
- 2 huevo
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
-
15
g de levadura prensada fresca
nebo 1 ½ cucharadita levadura de panadería deshidratada - 1 cucharadita de sal
- 2 cucharadas de leche
-
1
cucharada de semillas de nigella
nebo 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 252 kcal / 1057 kJ
- Protein
- 7.6 g
- Tuk
- 6.2 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 266.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de cerveza con queso cheddar
2hod.
Pizza integral de batatas
3hod. 15min
Pan de trigo, centeno y maíz
3hod.
Biscotti de aceitunas y tomillo
1hod. 30min
Bagels con jamón y tomate
1hod. 10min
Pan de lino y patata
2hod. 45min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1hod. 15min
Cinnamon rolls de batata
3hod. 20min
Brioche relleno de jamón y queso
45min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1hod. 45min
Muffins de batata con nueces
1hod.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12hod. 30min