Bakt spinat og feta sopp

Bakt spinat og feta sopp

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
8 porsjoner

Suroviny

  • parmesanost (volitelně) delt i biter(2 cm)
    50 g
  • brød (1 dag gammel), revet i biter
    2 skiver
  • spinatblad, fersk
    200 g
  • sitronskall ingen hvit marg (1 cm x 5 cm)
    2 stykke
  • løk delt i 4
    120 g
  • bacon trimmet, delt i biter
    140 g
  • "extra virgin" oliven olje
    20 g
  • feta ost delt i biter (1 cm)
    180 g
  • pinjekjerner ristet
    2 ss
  • muskatnøtt, malt
    ⅛ ts
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • portobellosopp, fersk stilker fjernet
    6 - 8

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 12 g
Kalorie 953 kJ / 227 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše