Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 4126 kJ / 987 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 105.3 g
- Tuk
- 51.6 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 1018.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonesa higienizada
5 Min
Queso fresco
16h 30 min.
Mantequilla y suero de leche
20min
Lemon curd (Espesar)
20min
Cerveza de jengibre
27 Std. 30 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 godz. 5 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Cebolla caramelizada (500 g)
40 min
Ajos confitados
30 min
Caramelo líquido oscuro
35 min