Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 4126 kJ / 987 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 105.3 g
- Tuk
- 51.6 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 1018.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chalota dorada (350 g)
20min
Chalota dorada (250 g)
20min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24h
Caramelos de café
25min
Té negro kombucha
192 Std. 30 Min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15min
Cebolla pochada (300 g)
15min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Conserva de calabacín picante con tomate
1 Std. 40 Min
Chutney de arándanos
1h
Ajos confitados
30min