番茄肥牛盖饭

番茄肥牛盖饭

4.8 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 肥牛片
    300 克
  • 沸水 汆烫用
    适量
  • 蒸煮用
    1200 克
  • 淘洗干净沥干
    350 克
  • 洋葱 切块
    50 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 黄油
    30 克
  • 番茄 切块
    500 克
  • 花雕酒
    15 克
  • 蚝油
    30 克
  • 生抽
    20 克
  • 细砂糖
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 番茄沙司
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 829.3 mg
Protein 20.7 g
Kalorie 2322 kJ / 555.5 kcal
Tuk 16.6 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 82.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...