Zařízení & příslušenství
番茄肥牛盖饭
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
肥牛片300 克
-
沸水 汆烫用适量
-
水 蒸煮用1200 克
-
米 淘洗干净沥干350 克
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头3 瓣
-
黄油30 克
-
番茄 切块500 克
-
花雕酒15 克
-
蚝油30 克
-
生抽20 克
-
细砂糖½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
番茄沙司80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
829.3 mg
Protein
20.7 g
Kalorie
2322 kJ /
555.5 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sacharidy
82.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2022
12 recepty/-ů
Čína
Čína