Zařízení & příslušenství
芒果咖喱鸡
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
熟芒果 去皮去核取果肉,切块100 克
-
黄洋葱 切块100 克
-
油10 克
-
鸡腿肉 切大块250 克
-
水180 克
-
日式咖喱块2 小块
-
新鲜红辣椒 切圈1 支
-
新鲜青辣椒 切圈1 支
-
椰浆2 汤匙
-
盐 依个人口味调整
-
新鲜香菜叶 适量,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.7 g
Kalorie
1053 kJ /
251.7 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最爱芒果
10 recepty/-ů
Čína
Čína