
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt for seasoning
- ground black pepper for seasoning
- 1 slice bread torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 lemon finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 424 kcal / 1763 kJ
- Protein
- 22.8 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1hod. 20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1hod. 40min
Scallops with pea purée
25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min