Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1763 kJ / 424 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Hollandaise Sauce
15 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min