Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
TM6 TM5

Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus

4.9 (36 hodnocení)

Suroviny

Herb Crusted Lamb

  • ½ Tbsp vegetable oil
  • ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
  • 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
  • fine sea salt, for seasoning
  • ground black pepper, for seasoning
  • 1 slice bread, torn in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 20 g olive oil
  • 1 Tbsp Dijon mustard

Pea Purée and Asparagus

  • 500 g boiling water
  • 250 g frozen peas
  • 350 g asparagus, woody ends removed
  • 30 g double cream
  • 20 g unsalted butter, soft
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1763 kJ / 424 kcal
Protein
22.8 g
Sacharidy
13 g
Tuk
30 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty