Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
TM6 TM5

Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus

4.8 ( 37 hodnocení )

Suroviny

Herb Crusted Lamb

  • ½ Tbsp vegetable oil
  • ½ Tbsp unsalted butter plus 20 g soft
  • 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
  • fine sea salt for seasoning
  • ground black pepper for seasoning
  • 1 slice bread torn in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme leaves only
  • 1 lemon finely grated zest only
  • 20 g olive oil
  • 1 Tbsp Dijon mustard

Pea Purée and Asparagus

  • 500 g boiling water
  • 250 g frozen peas
  • 350 g asparagus woody ends removed
  • 30 g double cream
  • 20 g unsalted butter soft
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
424 kcal / 1763 kJ
Protein
22.8 g
Tuk
30 g
Sacharidy
13 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty