Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 250 g rote Linsen, getrocknet
- 450 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 60 g Haferflocken, zart
- 120 g Mehl
- 1 Ei
- 100 g Porree, in dünnen, geviertelten Ringen
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- 50 - 60 g Paniermehl
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 284 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1h
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Winterpuffer
40 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35min
Veggie-Braten mit Ei
1 Std. 45 Min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 Min
Gemüsetarte
1h
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min