
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nussbraten
- 300 g Nüsse gemischt
- Butter zum Einfetten
- Mehl zum Ausstäuben
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Schalotten
- 10 g Petersilie abgezupft
- 4 Stängel Rosmarin abgezupft
- 4 Stängel Thymian abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 130 g Parmesan in Stücken
- 4 Eier
- 200 g stückige Tomaten aus der Dose
- 2 ½ TL Senf, mittelscharf
- 3 Spritzer Tabasco
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Tomatencreme
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotte
- 20 g Olivenöl
- 40 g Tomatenmark
- 15 g Balsamico, dunkel
- 600 g stückige Tomaten aus der Dose
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt
- ¾ TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 594 kcal / 2484 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1328 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Frikadellen mit Käsefüllung
1hod. 20min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1hod. 20min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1hod. 30min
Orientalische Veggie-Patties
1hod. 35min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2hod. 15min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1hod. 30min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2hod. 10min
Gemüsetartelettes mit gemischtem Salat
1hod. 10min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1hod.
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1hod.
Vegane Pizzasuppe
30min