Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 140 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina de fuerza
Buttermilk
- 70 g de leche
- 5 g de zumo de limón
Masa
- 80 - 100 g de azúcar
- 110 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 25 g de miel
- 15 g de vainilla líquida
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 2 - 3 cucharadas de leche para pincelar
Glaseado
- 50 g de azúcar glas
- 10 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3433 kJ / 820 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 79.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta gijonesa
4 Std.
Magdalenas de leche condensada
30min
Masa de pan básica
1h
Rolls con fresas
2h 50min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Galette de desayuno con huevo frito
1h
Bizcocho de leche condensada
1h
Tarta de arándanos
40 min
Pizza de chuches
1h 40min
Brioche relleno de jamón y queso
45 min
Rolls de arándanos con crema de queso
2 Std. 30 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min