Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 120 g boter, ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier, van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen, alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter, zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 35.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Hugo spritz
Žádné hodnocení
Scones met frambozenboter
25 min
Mini kerstboompjes
45 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Gevulde kroketten
Žádné hodnocení
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Žádné hodnocení
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45 min
Mini monsters
1h 25 min
Zalmburgers
25 min