
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 120 g boter ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 538 kcal / 2249 kJ
- Protein
- 8.4 g
- Tuk
- 35.6 g
- Sacharidy
- 46 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Žádné hodnocení
Azteca taart
1hod.
Sinaasappelcake en chocolade topping
1hod. 15min
Appel en citroen krans
50min
XXL - Pompoensoep
50min
Koekjes met chocopasta
1hod. 40min
Banketbakkersroom
15min
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení
Chocolade sneeuwballen
1hod.
Frangipanetaart
1hod. 25min