Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebak
- 120 g boter, ingevroren blokjes (30 min.)
- 180 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 40 g poedersuiker
- 1 snuifje zeezout
- 1 eierdooier, van medium ei
- 3 tl water
Peren
- 500 g water
- 3 peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)
Frangipane vulling
- 1 citroen, alleen dunne schilfers van de schil
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter, zacht
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 120 g gehakte amandelen
- 15 g bloem
Glazuur
- 1 eetlepel abrikozenjam gesmolten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2249 kJ / 538 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 35.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50min
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Žádné hodnocení
Champignon- en chocolademuffins
1h
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35 min
Dracula bloed
Žádné hodnocení
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Appel en citroen krans
50min
Melkbrood
2 Std. 20 Min