Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 220 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g azeite
- 125 g água
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
Cobertura
- 40 g noz
- 100 g alface
- 200 g pera cortada em metades verticalmente
- 100 g crème fraîche
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo Gorgonzola
- 15 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 696.4 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Linguine com pesto de tomate e amêndoa
25 Min
Minestrone
2h 50 min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1 Std. 45 Min
Massa de tomate seco e tempeh
30 Min
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
1h
Torta de presunto e requeijão
2h 10 min
Margarita de vodka
5 Min
Tarte de arroz, ervilhas e presunto
1h 15min
Gnocchi com curgete - TM6
45min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45min