Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g endívias
- 20 g gengibre cristalizado
- 40 g noz pecan
- 150 g talo de aipo cortado em pedaços (5 mm aprox.)
- 100 g maçã cortada em quartos
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g maionese
- 2 c. chá de raspa de limão
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 c. chá de mel
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 romã, só as sementes
- 10 g mistura de rebentos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 547.8 kJ / 130.9 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farofa de castanhas portuguesas
35 Min
Beijo de dama
Žádné hodnocení
Compota de goiaba
55 Min
Creme de milho verde
25 min
Polenta
40 min
Salada de vagem, grão de bico e ricota
35 Min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3 godz. 25 min
Soufflé de cenoura e salsa
1j 20 menit
Pão enrolado com pesto
1 Std. 40 Min
Torta de batata limpa-frigoríficos
1 Std. 40 Min
Soufflé de alho-francês
1j 30 menit
Crumble de noz com gelado de baunilha e molho de chocolate
40 min