Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g endívias
- 20 g gengibre cristalizado
- 40 g noz pecan
- 150 g talo de aipo cortado em pedaços (5 mm aprox.)
- 100 g maçã cortada em quartos
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g maionese
- 2 c. chá de raspa de limão
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 c. chá de mel
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 romã, só as sementes
- 10 g mistura de rebentos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 547.8 kJ / 130.9 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rostis de legumes no forno - TM6
Žádné hodnocení
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40 λεπτ.
Casquinha de siri
40 λεπτ.
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Wraps de coentros com húmus de tomate seco, azeitonas e manjericão
45min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1h
Vinagreta de citrinos
5 Min
Creme de alcachofra e mexilhão
Žádné hodnocení
Batatas em conserva
192h
Molho de mostarda e vinagre balsâmico
10 Min
Bolinhos de beterraba com dip de iogurte
1h