Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g endívias
- 20 g gengibre cristalizado
- 40 g noz pecan
- 150 g talo de aipo cortado em pedaços (5 mm aprox.)
- 100 g maçã cortada em quartos
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g maionese
- 2 c. chá de raspa de limão
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 c. chá de mel
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 romã, só as sementes
- 10 g mistura de rebentos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 547.8 kJ / 130.9 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 333.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto milanese
25 min
Peru à Wellington com molho de pêssego
Žádné hodnocení
Crepes integrais recheados com ricota e espinafre
15 Min
Polenta com pesto de rúcula
45min
Macarons de pistácio
2 Std. 30 Min
Rabanada
35 Min
Torta de ricota e goiabada
5 Std.
Brigadeiro de capim-santo de colher
20min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Massa de beterraba
20min
Naan
1 Std.
Húmus
10 Min