
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa choux preta
- 150 g água
- 80 g manteiga s/ sal cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 120 g farinha
- 2 g carvão
- 3 ovos batidos
Recheio
- 150 g queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 10 pés de tomilho, fresco só as folhas
- 250 g queijo ricota
- 150 g queijo-creme
- 2 pitadas de paprika fumada
- 1 c. chá de sal
- 3 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 188 kcal / 786.5 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 13.5 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 367.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de maçã espiralizada com molho de limão - TM5
Žádné hodnocení
Trifle de verão com ricota e frutos vermelhos
30min
Guisado de carne, arroz de couve-flor e bolo de limão sem glúten
Žádné hodnocení
Olhos vermelhos
40min
Bolo do caco com massa-mãe
16hod.
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Mini-rissóis de amêijoa
4hod.
Sopa rica de legumes
1hod.
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
3hod. 25min
Pavlova vegan
2hod. 45min
Guisado de frango – na quiche
3hod. 20min
Not bacalhau com natas
30min