Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree

Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree

4.7 643 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 10min.
6 Portionen

Suroviny

  • Semmeln altbacken, in Stücken (siehe Tipp)
    2
  • Zwiebeln geviertelt
    100 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    5 Stängel
  • Butter in Stücken
    60 g
  • Rapsöl
    Kokosöl, zum Einfetten
  • Faschiertes, gemischt (Rind- und Schweinefleisch)
    500 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Majoran, getrocknet
    1 ½ EL
  • Dillspitzen, getrocknet
    1 TL
  • Senf
    1 ½ EL
  • Salz
    3 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Wasser
    700 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (ca. 2 cm)
    800 g
  • Semmelbrösel
    6 EL
  • Milch
    250 g
  • Muskat, gemahlen
    ¼ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 889 mg
Protein 25 g
Kalorie 2075 kJ / 495 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...