Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hartkäse (z. B. Emmentaler), in Stücken
- 50 g Semmelbrösel
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft (ca. 20-30 g)
- 400 g Geselchtes, in Stücken (3 cm)
- 1500 g Wasser
- 3 - 3 ½ TL Salz
- 80 g Karotten
- 120 g Lauch
- 200 g Nudeln (siehe Tipp)
-
1 - 2
TL Butterschmalz
nebo 1 - 2 TL Rapsöl - 500 g Sauerrahm
- 4 Eier
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 687 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1510 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Jägersauce mit Knödel
50min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Gebackene Schinkenfleckerl
1 Std.
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Schinkenfleckerl überbacken
1 Std. 10 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1 Std.
Budapester Wurstsalat
20 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.