Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Semmelwürfel
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 10 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 4 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 300 g Hartkäse (z. B. Tiroler Tilsiter), in Stücken
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 140 - 190 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Wasser
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 30 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Erdäpfelwirler
1h
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Käsespätzle
45min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min