Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 45.7 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 21.9 mg
Alternativní recepty
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Sugar-free layered lamingtons
55 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 Std. 30 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Gluten free chicken and pear pie
2 Std. 40 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.