Zařízení & příslušenství
Gougère puffs with salmon mousse
Příprava 25min.
Celkový 25hod. 35min.
20 pieces
Suroviny
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
224.2 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
611 kJ /
145 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Smoked salmon mousse
5min.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Crème anglaise
15min.
Steak tartare
10min.
Hollandaise sauce
15min.
Traditional crème brûlée
25hod.
Orange Campari marmalade
1hod. 35min.
Mandarin crème brûlée
4hod. 15min.
Basil oil
10min.
Peaches in white wine syrup
4hod.
Gougères
55min.
Parmesan gelato
4hod. 30min.