Zařízení & příslušenství
Gougère puffs with salmon mousse
Příprava 25min.
Celkový 25hod. 35min.
20 pieces
Suroviny
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
224.2 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
611 kJ /
145 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
6.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gougères
55min.
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1hod.
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1hod.
Aioli
10min.
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8hod. 20min.
Pork and chicken terrine
3hod. 20min.
Cheese soufflés
30min.
Smoked salmon mousse
5min.
Leek and smoked salmon dip
55min.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1hod. 30min.
Sour cream pastry
25min.
Baked artichoke dip
35min.