Sancocho canario con pella de gofio

Sancocho canario con pella de gofio

4.1 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
6 raciones

Suroviny

Pella de gofio
  • de gofio (harina de maíz con tueste ligero)
    500 g
  • de agua
    270 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • plátano
    1
  • de coco rallado
    1 cucharada
  • de licor de anís
    20 g
  • de sal
    1 pellizco
Sancocho
  • de agua
    1000 g
  • de patatas peladas en trozos
    500 g
  • de batata de piel roja, pelada en rodajas de 15 mm
    200 g
  • de batata de piel pálida (boniato), pelada en rodajas de 15 mm
    200 g
  • de lomos de pescado en salazón (cherne o corvina) desalado en trozos (ver sugerencia)
    1000 g
  • mojo rojo (picón)

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 616 kcal / 2575 kJ
Protein 29.6 g
Tuk 17.1 g
Sacharidy 85.8 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sodík 226.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...