Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pella de gofio
- 500 g de gofio (harina de maíz con tueste ligero)
- 270 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 plátano
- 1 cucharada de coco rallado
- 20 g de licor de anís
- 1 pellizco de sal
Sancocho
- 1000 g de agua
- 500 g de patatas peladas en trozos
- 200 g de batata de piel roja, pelada en rodajas de 15 mm
- 200 g de batata de piel pálida (boniato), pelada en rodajas de 15 mm
- 1000 g de lomos de pescado en salazón (cherne o corvina) desalado en trozos (ver sugerencia)
- mojo rojo (picón)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2575 kJ / 616 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 85.8 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 226.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de millo
50 min
Tortillas canarias de carnaval
45min
Medias lunas de mazapán
30 min
Mojo verde
10 min
Papas con costillas y piñas
1 godz.
Mojo verde
10 min
Bizcochón de plátano y gofio
1 godz. 25 min
Arroz blanco y frijoles
30 min
Mojo picón
5 min
Fabada asturiana de mazapán
2 godz.
Caldo de papas
45min
Potaje canario de berros
45min