Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 cetrioli senza estremità, con o senza buccia (circa 800 g)
-
200 - 250
g di panna acida
nebo 200 - 250 g di yogurt greco - 1 - 2 cucchiaini di sale
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate grossolanamente
nebo 4 cucchiai di aneto secco - 1 cucchiaino di pepe nero macinato (volitelně)
- 1 cucchiaio di aceto di mele (volitelně)
- 1 cucchiaino di zucchero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1h
Omelette verdure e formaggio
30min
Gazpacho ai 3 pomodori
20min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55 Min
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15min
Bibimbap burrito
45min
Insalata di finocchi e arance
10 min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.
Limonata alle fragole
1h 15min
Crema al cioccolato e fragole (TM6)
20min