Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 cetrioli senza estremità, con o senza buccia (circa 800 g)
-
200 - 250
g di panna acida
nebo 200 - 250 g di yogurt greco - 1 - 2 cucchiaini di sale
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate, tritate grossolanamente
nebo 4 cucchiai di aneto secco - 1 cucchiaino di pepe nero macinato (volitelně)
- 1 cucchiaio di aceto di mele (volitelně)
- 1 cucchiaino di zucchero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli alle cipolle
3h 30min
Yogurt al cioccolato
13h
Carote pelate (TM6)
5 Min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 Min
Risotto zafferano e panettone
40 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Patate pelate (TM6)
5 Min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 Min
Rösti alla bernese (TM6)
40 Min
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Patate con salsa allo yogurt
45 Min