
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2180 g di acqua
- 1 limone la scorza grattugiata e il succo spremuto
- 800 g di filetti di merluzzo con la pelle (4 pezzi, 200 g ciascuno)
- 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di barbabietola a pezzi (2-3 cm)
- 240 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
- 130 g di vino bianco secco
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato - 1 - 2 gambi di lemon grass
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565 kcal / 2366 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 1501 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1hod. 5min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min