Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2180 g di acqua
- 1 limone, la scorza grattugiata e il succo spremuto
- 800 g di filetti di merluzzo con la pelle (4 pezzi, 200 g ciascuno)
- 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno a metà
- 200 g di barbabietola a pezzi (2-3 cm)
- 240 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
- 130 g di vino bianco secco
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato - 1 - 2 gambi di lemon grass
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1501 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 min.
Risotto con zucca e Taleggio (TM6)
50 min.
Risotto spinaci e piselli
35 Min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Risotto funghi e spinaci
55 Min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 Min
Banana bread con semi di carrube
1u. 45min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Riso vegetariano cremoso
25 min.
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 Min
Merluzzo sottovuoto glassato al curry
1 godz. 30 min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min