Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 特級初榨橄欖油
- 3 粒 蒜頭
- 150 克 洋蔥, 切半
- 300 克 紅甜椒, 切小塊
- 50 克 白酒
- 1000 克 雞肉 (雞腿、雞翅、雞胸肉)
- 50 克 水
- 200 克 蕃茄醬 (西班牙) (見要訣)
- 1 塊 雞高湯塊 或1茶匙自製雞高湯
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
- 250 克 新鮮洋菇, 切片
- 3 小撮 豆蔻粉, 調味用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2470 kJ / 591 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 37 g