
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 50 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 3 uova
- 25 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ragù di anatra
- 400 g di anatra il petto senza pelle, a pezzi (3 cm)
- 90 g di scalogno a pezzi
- 80 g di carota pelata e a pezzi (2 cm)
- 40 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 foglie di salvia fresca
- 2 bacche di ginepro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di vino bianco secco
- 150 g di brodo vegetale
- 10 g di concentrato di pomodoro (volitelně)
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 715 kcal / 2991.5 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 31.8 g
- Sacharidy
- 71.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Sodík
- 594.6 mg
Alternativní recepty
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4hod.
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4hod. 30min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3hod.
Salsa al cren
120hod. 10min
Bigoli in salsa
1hod. 30min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Necci
1hod.
Stinchi alle erbe
2hod.
Stinco di maiale con patate
2hod.
Canederli al formaggio
1hod.
Gulash tirolese
1hod. 30min