Zařízení & příslušenství
經典小炒
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約2公分)10 克
-
油10 克
-
五花肉 切絲(約1公分)150 克
-
蝦仁 開背去腸泥120 克
-
豆干 切片(約0.5公分)90 克
-
蒜苗 切斜片(約1.5公分)30 克
-
醬油膏15 克
-
糖½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.5 g
Kalorie
1025.2 kJ /
245.2 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
6.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan