Zařízení & příslušenství
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portions
Suroviny
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1958.8 mg
Protein
95.1 g
Kalorie
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Tuk
92.6 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
42.1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1hod. 35min.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1hod. 45min.
Skirt Steak Spiralized Salad
Žádné hodnocení
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod.
Sesame Chicken Mee Sua
40min.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min.
High protein chicken parmi hot pocket
1hod. 15min.
Piri-piri spatchcock chicken
1hod. 30min.
Virgin watermelon margarita
6hod. 10min.
Meat feast pizza
1hod. 30min.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min.
Quick strawberry dessert
5min.