Zařízení & příslušenství
法式低溫油封鴨
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
1 人份
Suroviny
-
帶皮帶骨鴨腿 (約250克)1 隻
-
粗海鹽1 大匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
新鮮百里香½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
蒜頭 拍碎20 克
-
30 克 油鴨油30 克
-
水1500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
53 g
Kalorie
2334 kJ /
558 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
2.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan