法式低溫油封鴨

法式低溫油封鴨

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
1 人份

Suroviny

  • 帶皮帶骨鴨腿 (約250克)
    1 隻
  • 粗海鹽
    1 大匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 新鮮百里香
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 蒜頭 拍碎
    20 克
  • 鴨油
    30 克
    30 克 油
  • 1500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 53 g
Kalorie 2334 kJ / 558 kcal
Tuk 36.1 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...