Zařízení & příslušenství
洋葱丝炒牛肉(TM5)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
洋葱 按大小一切二或一切四,切成能放入进料口的长块状300 克
-
油25 克
-
葱 切段1 根
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛里脊 切丝200 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
658.8 mg
Protein
24.6 g
Kalorie
1210 kJ /
289.5 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
17.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepty/-ů
Čína
Čína