Zařízení & příslušenství
爽口莴笋丝(TM5)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
莴笋 去皮切段,可以横向放入进料口的大小500 克
-
盐 约10克,腌制用1 汤匙
-
矿泉水 冲洗用适量
-
油25 克
-
麻油10 克
-
葱 切葱花6 根
-
盐1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1654.8 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
832 kJ /
412.5 kcal
Tuk
26.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
22.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepty/-ů
Čína
Čína