Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 1000 g Wasser, heiß
- 150 g Wasser, lauwarm
- 15 g Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig und Fertigstellung
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1000 g Wasser, heiß
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4255 kJ / 1017 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 203 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 2420 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
40 min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17u.
Gedämpfte Muscheln mit Porree und Kokos-Sauce
45 min
Fenchelzöpfe
3h
Kräuter-Brot-Schleifen
2h 30min
Römische Pizza Bianco
6 Std. 30 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Mediterrane Baguettes
4h
Sauerkraut
96u.
Italienische Ciabattas
4h 30min
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16u. 10min