Ciabatta

Ciabatta

4.1 18 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 8hod. 30min.
2 Stück

Suroviny

Weizensauerteig
  • Wasser, heiß
    1000 g
  • Wasser lauwarm
    150 g
  • Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
    15 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    150 g
Hauptteig und Fertigstellung
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    260 g
  • frische Hefe (siehe Tipp)
    5 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700
    400 g
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • Wasser, heiß
    1000 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 2420 mg
Protein 35 g
Kalorie 4255 kJ / 1017 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 203 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...