
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Weizensauerteig
- 1000 g Wasser, heiß
- 150 g Wasser lauwarm
- 15 g Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig und Fertigstellung
- 260 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1000 g Wasser, heiß
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1017 kcal / 4255 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 203 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 2420 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane Baguettes
4hod.
Mediterrane Fladenbrote
1hod. 45min
Bauernbrot
16hod. 15min
Ciabatta
17hod.
Joghurtbrot
14hod. 50min
Smörrebröd - Smørrebrød
24hod.
Italienische Ciabattas
4hod. 30min
Weißbrot
15hod.
Baguettes
15hod.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16hod. 10min
Hayas Sauerteigbrot
20hod.
Baguettes auf die Schnelle
50min