Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 175 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- 175 g Weizenmehl Type 550
Hauptteig
- 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 120 g Roggenmehl Type 1150
- 200 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Einfetten
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1812 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelpolster
14h 40 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Knusperspitze
5h 30min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Bier-Ähren
14 Std.
Wachauer Laberl
15h 20min
Kosaken-Doppelbrot
14h 30min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Baguettes Rustica
15 godz.
Baguettes
15 godz.
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 godz.
Baguette Rustica
4h 20min