Baguettes d' Épi
TM6 TM5

Baguettes d' Épi

4.6 (28 hodnocení)

Suroviny

Poolish

  • 175 g Wasser
  • 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)
  • 175 g Weizenmehl Type 550

Hauptteig

  • 175 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 120 g Roggenmehl Type 1150
  • 200 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • Öl zum Einfetten
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 1 Stückchen frische Hefe, erbsengroß (1 g)

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1812 kJ / 432 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
88 g
Tuk
2 g
Vláknina
5.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty