Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 262 kJ / 63 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Laugen-Minis
2hod. 15min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Zitronen-Frischkäse
12hod.
Fladenbrot
2 Std.
Pulled-Turkey-Brötchen "Greek Style"
3 Std. 35 Min
Vanillejoghurt
12h 30min
Naturjoghurt
12h 10min
Naturjoghurt
12hod.
Naturjoghurt
12hod.
Apfelfüllung
45 Min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10min