Joghurt-Frischkäse

Joghurt-Frischkäse

4.3 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 18hod. 30min.
20 Portionen

Suroviny

  • Vollmilch frisch, pasteurisiert
    2000 g
  • Naturjoghurt
    50 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    15 g
  • Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
    2 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 335 mg
Protein 3 g
Kalorie 262 kJ / 63 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...