
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g Vollmilch frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 63 kcal / 262 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnenspiralen auf Schokopudding
30min
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45min
Fermentations-Sud für Gemüse
120hod.
Vanillepudding
15min
Quark
15hod. 30min
Vanillejoghurt
12hod. 30min
Naturjoghurt
12hod. 10min
Fermentierte Möhren
60hod. 30min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128hod.
Italienische Ciabattas
4hod. 30min
Bienenstich
2hod. 40min
Butter, selbst gemacht
10min