Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g Vollmilch, frisch, pasteurisiert
- 50 g Naturjoghurt
- 15 g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 g Natur-Lab, flüssig (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 262 kJ / 63 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 335 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Salat
10min
Ziegenjoghurt
13h
Naturjoghurt
12h 10min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 godz.
Fermentierte rote Zwiebeln
96u.
Naturjoghurt
12 godz.
Joghurt griechische Art
13h
Kräutertee mit Biscotti
2h
Schafjoghurt
14 Std.
Tomatensauce auf Vorrat
40 min
Kaffee kochen
20 min
Butter, selbst gemacht
10min