Risotto funghi e scamorza

Risotto funghi e scamorza

4.7 198 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
2 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 490 g di acqua
  • 200 g di funghi champignon freschi puliti e in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di cipolla
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
  • 40 g di vino bianco
  • 1 dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di burro
  • 60 g di scamorza a cubetti (1 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 851.8 mg
Protein 22.2 g
Kalorie 2771 kJ / 662.5 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 69.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...