Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 82 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di scalogno
  • 300 g di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli
  • 40 g di vino bianco
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 40 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.1 g
Kalorie 1728 kJ / 413 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 64.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...