Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di scalogno
- 300 g di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli
- 40 g di vino bianco
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto agli asparagi
30 min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Risotto funghi e scamorza
45 min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35min
Risotto ai funghi
35min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto ai funghi porcini
35min
Risotto zucchine e gamberi
1 godz. 15 min