Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mandorle pelate
- 1350 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 140 g di riso Venere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
- 150 g di polpa di avocado a tocchetti
-
70
g di olive nere denocciolate e tritate
nebo 70 g di olive taggiasche denocciolate e tritate - fiori edibili, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790.3 kJ / 428 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 54.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1u.
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1 godz. 30 min
Satay di pollo con zucca, broccoli e farro (Bimby Friend)
50min
Salmone al sesamo e crema di piselli
1u.
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1u.
Riso nero vegetariano
35min
Insalata di ceci con salsa alle arachidi (vegan)
40min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min