Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mandorle pelate
- 1350 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 140 g di riso Venere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
- 150 g di polpa di avocado a tocchetti
-
70
g di olive nere denocciolate e tritate
nebo 70 g di olive taggiasche denocciolate e tritate - fiori edibili, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790.3 kJ / 428 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 54.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45 min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min
Insalata di cereali misti e verdure
1h 15min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25 Min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50 min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30 min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1 godz. 30 min
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25 Min
Poke di quinoa e seitan
1h
Insalata di farro vegetariana
1 godz. 30 min