Torrette di riso nero

Torrette di riso nero

4.6 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di mandorle pelate
  • 1350 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 140 g di riso Venere
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
  • 6 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 200 g di ricotta fresca ben scolata
  • 150 g di polpa di avocado a tocchetti
  • 70 g di olive nere denocciolate e tritate
    70 g di olive taggiasche denocciolate, e tritate
  • fiori edibili a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 54.9 mg
Protein 12.2 g
Kalorie 1790.3 kJ / 428 kcal
Tuk 29.2 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 31.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...